Nye gulve og andet gulvarbejde udføres

Drømmer du om at få lagt nye gulve?

Skal du have lagt nyt gulv i dit hjem eller i din virksomhed, eller trænger de gamle gulve til at blive frisket op, og er du i den forbindelse på udkig efter et kompetent firma, der kan hjælpe dig med at sikre et flot og professionelt resultat? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Anchers Entreprise ApS har vi stor erfaring inden for tømrerfaget, og vi kan derfor blandt andet være behjælpelige i forbindelse med dit gulvarbejde. Vi varetager enhver opgave inden for traditionelt gulvarbejde for både private boligejere såvel som forskellige former for erhvervskunder. Skal vi også hjælpe dig?

5 fordele ved at vælge os til din opgave

Der er mange gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at tage kontakt til lige netop vores firma, hvis du har brug for professionel hjælp til dit gulvarbejde. Her kan i særlig høj grad fremhæves 5 konkrete fordele ved at vælge os:

  1. Vi er et alsidigt tømrerfirma, der også kan hjælpe dig med mange andre opgaver
  2. Vi går op i at sikre os, at du får en god oplevelse, når du lader os stå for dit gulvarbejde
  3. ​Vi tager os den nødvendige tid til dig og din opgave
  4. ​Vi er altid nemme at komme i kontakt med
  5. Vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet

+45 53 77 30 26  Send email


​​Skal vi hjælpe dig med dit gulvarbejde?

Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi sætter en stor ære i at sørge for, at du får en god oplevelse, når du vælger at lade os stå for dit gulvarbejde, uanset om der er tale om en større eller mindre opgave.

Vi står altid klar med en hjælpende hånd, og vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har en opgave til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores kompetencer, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på din opgave.

Søger du et kvalificeret tømrerfirma til at varetage din opgave?

Skal der bygges nyt eller bygges til, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægnig. Udfyld denne formular og beskriv  hvad du ønsker at få lavet.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel tømrer varetager opgaven​

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se udtalelser og anmeldelser fra kunderne

base​ret på 22 anmeldelser.

Klik ​​​her for at læse alle anmeldelser.

Utroligt behageligt samarbejde

Jeg har været så heldig at få lagt nyt tag med inkorporerede solceller af Anchers Entreprise og det har hele vejen fra tilbud/aftale til afsluttet opgave været et utroligt behageligt samarbejde.

Mads Jacobsen

Lavet nyt tag samt solcelle på nyt tag

Lavet nyt tag samt solcelle på nyt tag. Virkelig god oplevelse med deres håndværk er i top ti. Meget søde og arbejdsomme medarbejder. Har kunne stole på deres aftaler hele vejen igennem.

Ditte Plum

Rigtig fin oplevelse og god dialog

Godt stykke arbejde og god kommunikation igennem projektet. Tidsplan og pris blev overholdt og vi havde god dialog om de småudfordringer der opstod undervejs.

Simon B.

indhent et tilbud

Søger du et tømrerfirma til at hjælpe med en større ombygning?

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma, som forstår dine behov og kan realisere dine drømme? ​Så kontakt Anchers Entreprise ApS og lad os tage en uforpligtende snak.

Ring: +45 5377 3026

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@anchersentreprise.dk

Anchers Entreprise

Bandholmvej 15, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 42614793

Se vores cookiepolitik

Anchers Entreprise

Anchers Entreprise leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har gennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i, at aflevere opgaven til den aftalte tid og pris.

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på Trustpilot