Lad os lægge nyt tag for dig

Din lokale tømrer har ekspertisen til at renovere tag

Hos Anchers Entreprise ApS er vi specialister i tømrerarbejde, hvilket inkluderer at renovere tag og lægge et nyt tag - også i større entrepriser. Vi påtager os tagopgaver i hele Nordsjælland samt i og omkring Københavnsområdet. Vi hjælper derfor også gerne dig til et flot og tidssvarende nyt tag. I vores tømrerfirma lægges der vægt på god rådgivning og grundig information, så du som kunde er sikker på, at vi finder lige præcis de tagløsninger, der passer til din bolig, dit budget og dine forventninger.

Vælg mellem flere typer nyt tag

Vores store erfaring indenfor tømrerfaget gør, at vi kan lægge alle typer tag – fra de billige til de mere eksklusive løsninger. Vi lægger tag i teglsten, ståltag, decra-tag og eternittag. Vi rådgiver dig om, hvilke fordele der er ved de forskellige typer af tagbelægninger, og vi kan også hjælpe dig med at søge om tilladelser og lignende, hvis det er nødvendigt, inden du får lagt nyt tag.

Hvad koster taglægning?

Der er store forskelle i pris pr. m² alt efter, hvilken type tagbelægning du vælger. Det mest afgørende er hvilket tag, der var på huset oprindeligt og hvilket tag, der passer til huset. Det er i den forbindelse også vigtigt at huske, at et nyt tag ikke skal se ud på en bestemt måde. Der er masser af muligheder for at tænke nyt, bygge ud og lægge til i forbindelse med en tagrenovering.

Hvis du ønsker at få lagt et nyt tag i Smørum, Ølstykke, Roskilde eller en anden by heromkring, så kører vi gerne ud fra vores adresse i Køge og tager et kig på din opgave. Vi varetager enhver tagopgave i hele Storkøbenhavn med samme dedikation og ekspertise.

+45 53 77 30 26  Send email

Få et tilbud på nyt tag

Vi tror på ærlighed og klare aftaler og gør meget ud af at finde de rette tilbud til vores kunder. Hos os kan du være sikker på at få konkurrencedygtige priser. Så lad os hjælpe dig til et nyt tag – vi bygger på dine idéer og har ekspertisen til at føre dem ud i livet.​

Søger du et kvalificeret tømrerfirma til at varetage din opgave?

Skal der bygges nyt eller bygges til, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægnig. Udfyld denne formular og beskriv  hvad du ønsker at få lavet.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel tømrer varetager opgaven​

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se udtalelser og anmeldelser fra kunderne

base​ret på 22 anmeldelser.

Klik ​​​her for at læse alle anmeldelser.

Utroligt behageligt samarbejde

Jeg har været så heldig at få lagt nyt tag med inkorporerede solceller af Anchers Entreprise og det har hele vejen fra tilbud/aftale til afsluttet opgave været et utroligt behageligt samarbejde.

Mads Jacobsen

Lavet nyt tag samt solcelle på nyt tag

Lavet nyt tag samt solcelle på nyt tag. Virkelig god oplevelse med deres håndværk er i top ti. Meget søde og arbejdsomme medarbejder. Har kunne stole på deres aftaler hele vejen igennem.

Ditte Plum

Rigtig fin oplevelse og god dialog

Godt stykke arbejde og god kommunikation igennem projektet. Tidsplan og pris blev overholdt og vi havde god dialog om de småudfordringer der opstod undervejs.

Simon B.

indhent et tilbud

Søger du et tømrerfirma til at hjælpe med en større ombygning?

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma, som forstår dine behov og kan realisere dine drømme? ​Så kontakt Anchers Entreprise ApS og lad os tage en uforpligtende snak.

Ring: +45 5377 3026

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@anchersentreprise.dk

Anchers Entreprise

Bandholmvej 15, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 42614793

Se vores cookiepolitik

Anchers Entreprise

Anchers Entreprise leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har gennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i, at aflevere opgaven til den aftalte tid og pris.

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på Trustpilot