Tagrenovering og andre former for tagarbejde

Vi sætter en ære i at give god rådgivning

Er det blevet tid til tagrenovering? Hos Anchers Entreprise ApS er vi specialister i tagarbejde, og vi laver alt fra tagreparationer til nye tage for kunder i og omkring hele Hovedstadsområdet samt i Nordsjælland. Vi ordner også gerne dit tag. Derudover kan vi f.eks. også tilbyde renovering af hus.

Disciplin er vigtig hos os. Derfor er en aftale en aftale. Samtidig er vi fleksible og omstillingsparate. Derudover sætter vi en ære i at give god rådgivning og at lytte til vores kunder. Kunderne skal altid have den rette løsning, og de skal føle sig trygge undervejs i projektet.

Fokus på energi og æstetik ved enhver tagrenovering

Vi laver alle former for tagarbejde, og vi har altid fokus på, at klimaskærme som for eksempel et tag skal have den fornødne rentabilitet. Enhver energibesparende foranstaltning skal være rentabel. Samtidig skal taget være æstetisk, ligesom det skal passe til husets arkitektur og omgivelser.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Vi sikrer naturligvis, at tagrenoveringen overholder alle foreskrevne regler og bygningsreglementet. Det gælder i forhold til efterisolering, tagsten og eventuelle ændringer af konstruktionen.

Når vi udfører tagopgaver med solceller, bliver solcellerne integreret i tagfladen sammen med tagsten. Således bliver det også et godt visuelt resultat, hvor taget består af en kombination af tagsten og solceller. Det en løsning, der indebærer det bedste fra to verdener i ét tag, da man både har den lange levetid i tegltaget samt den grønne løsning med solcellerne. Denne proces foregår i samarbejde med en af vores underleverandøre.

Hvis du ønsker at få renoveret et tag i Smørum, Ølstykke, Roskilde eller et andet sted heromkring, så kommer vi gerne ud og varetager opgaven for dig. Med adresse i Køge tager vi hånd om store såvel som små opgaver med tagrenovering for kunder i hele området.

+45 53 77 30 26

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et helt nyt tag eller for renovering af tag afhænger af mange forhold, herunder behovet for renovering af selve tagkonstruktionen og efterisolering. Dertil kommer valg af materialer og behovet for stillads. Dog kan du forvente, at vores løsninger og priser er konkurrencedygtige.

Kontakt os, hvis du ønsker et tilbud. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på taget og for at give råd og vejledning. Derpå kan vi finde frem til en god og billig pris for den ønskede tagrenovering.

Søger du et kvalificeret tømrerfirma til at varetage din opgave?

Skal der bygges nyt eller bygges til, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægnig. Udfyld denne formular og beskriv  hvad du ønsker at få lavet.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel tømrer varetager opgaven​

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se udtalelser og anmeldelser fra kunderne

base​ret på 22 anmeldelser.

Klik ​​​her for at læse alle anmeldelser.

Utroligt behageligt samarbejde

Jeg har været så heldig at få lagt nyt tag med inkorporerede solceller af Anchers Entreprise og det har hele vejen fra tilbud/aftale til afsluttet opgave været et utroligt behageligt samarbejde.

Mads Jacobsen

Lavet nyt tag samt solcelle på nyt tag

Lavet nyt tag samt solcelle på nyt tag. Virkelig god oplevelse med deres håndværk er i top ti. Meget søde og arbejdsomme medarbejder. Har kunne stole på deres aftaler hele vejen igennem.

Ditte Plum

Rigtig fin oplevelse og god dialog

Godt stykke arbejde og god kommunikation igennem projektet. Tidsplan og pris blev overholdt og vi havde god dialog om de småudfordringer der opstod undervejs.

Simon B.

indhent et tilbud

Søger du et tømrerfirma til at hjælpe med en større ombygning?

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma, som forstår dine behov og kan realisere dine drømme? ​Så kontakt Anchers Entreprise ApS og lad os tage en uforpligtende snak.

Ring: +45 5377 3026

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@anchersentreprise.dk

Anchers Entreprise

Bandholmvej 15, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 42614793

Se vores cookiepolitik

Anchers Entreprise

Anchers Entreprise leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har gennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i, at aflevere opgaven til den aftalte tid og pris.

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på Trustpilot