Renovering af hus – både indvendigt og udvendigt

Disciplin og tillid er nøgleord hos os

Drømmer du om en større eller mindre renovering af hus? Hos Anchers Entreprise ApS kan vi lave alt fra en mindre ombygning til en større totalrenovering af hus. Vi servicerer kunder i hele Københavnsområdet samt i Nordsjælland, og vi renoverer også gerne dit hus.

Både tillid og disciplin er nøgleord hos os. Derfor er en aftale altid en aftale. Dog er vi også fleksible og omstillingsparate. Samtidig sætter vi en ære i at lytte til vores kunder og at levere en god rådgivning. Dermed sikrer vi, at vi leverer den rette løsninger, og at vores kunder føler sig trygge hos os.

Alt fra en mindre ombygning til en større totalrenovering

Vi udfører både indvendige og udvendige renoveringer, som f.eks. tagrenovering. Mange af vores kunder ønsker samtidig en større eller mindre ombygning. Det kan være vægge, som vi flytter, fjerner eller bygger, så du bedre kan udnytte din bolig.

Samtidig tilbyder vi efterisolering, og vi lægger vægt på, at energibesparende foranstaltninger altid skal være rentable. Vi sikrer naturligvis, at den ønskede renovering af hus overholder bygningsreglementet samt alle øvrige regler.

+45 53 77 30 26  Send email

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser for renovering af hus afhænger først og fremmest af dine ønsker til materialer. Dertil kommer behovet for udstyr såsom stilladser med videre. Der kan også være behov for tekniske installationer som for eksempel VVS, elektricitet og lignende i forbindelse med en husrenovering.

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov, hvis du ønsker et tilbud til en god pris. Måske kan vi finde frem til en billig løsning, eller måske ønsker du en mere eksklusiv løsning.

Søger du et kvalificeret tømrerfirma til at varetage din opgave?

Skal der bygges nyt eller bygges til, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægnig. Udfyld denne formular og beskriv  hvad du ønsker at få lavet.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel tømrer varetager opgaven​

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se udtalelser og anmeldelser fra kunderne

base​ret på 22 anmeldelser.

Klik ​​​her for at læse alle anmeldelser.

Utroligt behageligt samarbejde

Jeg har været så heldig at få lagt nyt tag med inkorporerede solceller af Anchers Entreprise og det har hele vejen fra tilbud/aftale til afsluttet opgave været et utroligt behageligt samarbejde.

Mads Jacobsen

Lavet nyt tag samt solcelle på nyt tag

Lavet nyt tag samt solcelle på nyt tag. Virkelig god oplevelse med deres håndværk er i top ti. Meget søde og arbejdsomme medarbejder. Har kunne stole på deres aftaler hele vejen igennem.

Ditte Plum

Rigtig fin oplevelse og god dialog

Godt stykke arbejde og god kommunikation igennem projektet. Tidsplan og pris blev overholdt og vi havde god dialog om de småudfordringer der opstod undervejs.

Simon B.

indhent et tilbud

Søger du et tømrerfirma til at hjælpe med en større ombygning?

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma, som forstår dine behov og kan realisere dine drømme? ​Så kontakt Anchers Entreprise ApS og lad os tage en uforpligtende snak.

Ring: +45 5377 3026

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@anchersentreprise.dk

Anchers Entreprise

Bandholmvej 15, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 42614793

Se vores cookiepolitik

Anchers Entreprise

Anchers Entreprise leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har gennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i, at aflevere opgaven til den aftalte tid og pris.

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på Trustpilot