Solcelleanlæg og andre solcelleløsninger tilbydes

Opsætning af solcelletag for private og erhverv

Hos Anchers Entreprise tilbyder vi alle former for solcelleløsninger, herunder blandt andet opsætning af solcelleanlæg for private husejere og forskellige former for erhvervskunder. Vi holder selv til i Køge, men vi kører gerne ud til mange opgaver for vores kunder i og omkring Storkøbenhavn samt i Nordsjælland.

Få et skræddersyet solcelleanlæg- eller tag

Vi både laver og tilpasser solceller og solcelletag i samarbejde med vores samarbejdspartnere, så du kan få det bedste resultat og den bedste faglige vurdering af dit forbrug, når du vælger at lade os udføre arbejdet.

 
Vi skræddersyr anlægget efter dine individuelle ønsker og behov, så du får mest muligt ud af dine penge. Du bestemmer selv, hvor mange kWh anlægget skal være på, og om du ønsker et solanlæg med batteri, så du kan lagre din strøm til et senere tidspunkt, når du får brug for den.


Vi klarer alt fra monteringen til papirarbejdet for dig

Dit nye solcelleanlæg vil blive monteret af professionelle montører, og anlægget tilsluttes af autoriseret el-installatører. Vi klarer alt papirarbejdet for dig i forbindelse med anlægget. Det eneste du selv skal gøre, er at vente på den grønne strøm, som vil komme ud af dine stikkontakter.

+45 53 77 30 26  Send email


Hvad koster et solcelletag- og anlæg?

Netop fordi vi tilbyder skræddersyede solcelletag og solcellepaneler tilpasset dine ønsker og behov, afhænger vores priser også i høj grad af dine ønsker. Du er velkommen til at kontakte os for at få beregnet en pris på lige netop den løsning, der vil passe til dit hus, dit sommerhus eller din erhvervsbygning, uanset om det er i Roskilde, Ølstykke, Smørum eller et andet sted omkring Hovedstadsområdet.


Kan det betale sig?

Grøn energi er vejen frem både i Danmark og i resten af verden. Jo bedre tilpasset dit solcelletag er til lige netop dig og din bolig eller din erhvervsbygning, desto bedre en investering vil det være for dig. Med vores løsninger vil du for eksempel kunne vælge et solcellebatteri, så du kan gemme overskydende strøm og lagre den til senere.


Tilbagebetalingstiden på solcelleanlæg ligger typisk på 7-10 år, hvis du får monteret et anlæg, der passer til dine behov. Derudover skal du tage højde for, at du desuden har mulighed for at øge værdien af dit hus, når du vælger at få monteret solceller på taget.

Søger du et kvalificeret tømrerfirma til at varetage din opgave?

Skal der bygges nyt eller bygges til, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægnig. Udfyld denne formular og beskriv  hvad du ønsker at få lavet.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel tømrer varetager opgaven​

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se udtalelser og anmeldelser fra kunderne

base​ret på 22 anmeldelser.

Klik ​​​her for at læse alle anmeldelser.

Utroligt behageligt samarbejde

Jeg har været så heldig at få lagt nyt tag med inkorporerede solceller af Anchers Entreprise og det har hele vejen fra tilbud/aftale til afsluttet opgave været et utroligt behageligt samarbejde.

Mads Jacobsen

Lavet nyt tag samt solcelle på nyt tag

Lavet nyt tag samt solcelle på nyt tag. Virkelig god oplevelse med deres håndværk er i top ti. Meget søde og arbejdsomme medarbejder. Har kunne stole på deres aftaler hele vejen igennem.

Ditte Plum

Rigtig fin oplevelse og god dialog

Godt stykke arbejde og god kommunikation igennem projektet. Tidsplan og pris blev overholdt og vi havde god dialog om de småudfordringer der opstod undervejs.

Simon B.

indhent et tilbud

Søger du et tømrerfirma til at hjælpe med en større ombygning?

Søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma, som forstår dine behov og kan realisere dine drømme? ​Så kontakt Anchers Entreprise ApS og lad os tage en uforpligtende snak.

Ring: +45 5377 3026

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@anchersentreprise.dk

Anchers Entreprise

Bandholmvej 15, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 42614793

Se vores cookiepolitik

Anchers Entreprise

Anchers Entreprise leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har gennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i, at aflevere opgaven til den aftalte tid og pris.

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på Trustpilot